Стало відомо, хто оголосить оцінки українського журі учасникам «Євробачення»

Стало відомо, хто оголосить оцінки українського журі учасникам «Євробачення»
Злата Огнєвіч

Оцінки оголосить співачка Злата Огнєвіч

Оголошувати бали, якими українське національне журі «Євробачення» оцінило виступи країн-учасниць цьогорічного пісенного конкурсу, під час фінального шоу буде співачка Злата Огнєвіч. Про це пише eurovision.ua.

Ця артистка представляла Україну на Євробаченні у 2013 році у Мальме з піснею Gravity, тоді вона посіла третє місце.

Так само як і минулого року, у фіналі спочатку будуть оголошені оцінки від професійних національних журі всіх 42 країн-учасниць. Після цього ведучі почнуть озвучувати кількість балів, яку конкурсанти отримали за результатами голосування глядачів, у порядку зростання.

Так до останньої миті ім’я переможця «Євробачення-2017» буде зберігатися в таємниці.

У 2016 році, коли на пісенному конкурсі Україну представляла Джамала, результати голосування українського національного журі оголошувала Вєрка Сердючка. Ця артистка цьогоріч з’являється у кожному шоу «Євробачення».

Нагадаємо, у Києві за результатами другого півфіналу «Євробачення-2017» визначилися останні фіналісти. Стало відомо, в якій частині фіналу виступлять учасники переможців другого півфіналу «Євробачення-2017».

За результатами першого півфіналу «Євробачення-2017»  у фінал вийшли 10 учасників.

Також у фіналі Євробачення виступлять п'ять представників країн-засновників Євробачення (Франції, Німеччини, Італії, Іспанії і Великобританії, - ред.) та представник України, яка минулого року перемогла у конкурсі.

Фінал «Євробачення-2017» відбудеться 13 травня о 22:00 в Києві. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: