Тимчук розповів, як бойовики змінили тактику ведення бою на Донеччині

Тимчук розповів, як бойовики змінили тактику ведення бою на Донеччині
Російсько-окупаційні війська

Окупанти намагаються завдати вогневе ураження передовим підрозділам Збройних сил України та примусити їх відійти з ряду рубежів і позицій

У зоні проведення антитерористичної операції бойовики змінили тактику ведення бою. Якщо раніше їхні обстріли мали на меті спровокувати українські війська на відкриття вогню у відповідь або ведення вогню по житловій забудові, то нині бойовики намагаються завдати вогневе ураження передовим підрозділам Збройних сил України та примусити їх відійти з ряду рубежів і позицій. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив народний депутат, лідер «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук.

Разом із тим у коментарі «Главкому» Тимчук розповів, що ці цілі окупанти намагалися вразити і раніше. «Вони давно намагаються вибити українські війська з їхніх позицій. Йдеться про Маріуполь, про Авдіївку – намагаються відсунути подалі від Донецька, те саме на Світлодарській дузі – намагаються відсунути наших військових подалі хоча б від життєво важливої для них траси», - уточнив він.

Як повідомлялось, Тимчук також переконаний: командування російсько-окупаційних військ боїться, що українські Збройні сили підуть у наступ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: