У Львові вивезено відходи з 402 сміттєвих майданчиків

У Львові вивезено відходи з 402 сміттєвих майданчиків
Перенакопичені сміттєві майданчики у Львові

Усі відходи, які вивозяться зі Львова, додатково зважуються

Станом на 6 липня, у Львові за увесь період очистили від твердих побутових відходів 402 перенакопичених сміттєвих майданчики. Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник управління експлуатаційної діяльності у сфері комунального обслуговування департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Тарас Зозуля, інформує прес-служба ОДА.

«На сьогодні 5 компаній-перевізників ввійшли в нормальний режим та вивозять поточне сміття. Перенакопиченими залишаються лише контейнерні майданчики, які обслуговує ТзОВ «АВЕ-Львів». Для усунення перенакопичення та відновлення роботи у звичайному режимі, допомагають інші перевізники ТПВ. Зокрема, сьогодні ми залучили 2 компанії і завтра плануємо ще 2», - повідомив він.

Усі відходи, які вивозяться зі Львова, додатково зважуються. На даний момент, зважування здійснюється трьома вагами. «Машини зважують цілодобово, усе сміття обліковують і тоді його вивозять з міста», - додав Зозуля.

Також він повідомив, що окрім 15 полігонів, які вже приймають ТПВ зі Львова, відсьогодні долучаться ще два.

Як повідомлялося, станом на ранок 5 липня зі Львова вивезли 82% твердих побутових відходів, що становить 5360 т. 

Нагадаємо, 29 червня Львівська міська рада передала повноваження з вивезення сміття Львівській обласній державній адміністрації.

Як повідомлялося, 21 червня під час наради у Львові за участю керівництва профільних міністерств та відомств та міських голів Львівської області було напрацьовано план дій з вивезення сміття зі Львова, згідно з яким потрібно було до 5 липня забезпечити виконання заходів з вивезення твердих побутових відходів з м. Львів.

Раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Читайте також матеріали:

Олег Березюк: президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась

Очільник Львівщини Олег Синютка: Терпець в людей уривається - вони виносять сміття на дороги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: