У Львові заявили, що сміттєвий колапс подолано

У Львові заявили, що сміттєвий колапс подолано
Прибирання сміттєвих контейнерних майданчиків у Львові

Сьогодні вивіз ТПВ зі Львова увійшов у звичний режим роботи

У Львові завершили прибирання всіх перенакопичених сміттєвих майданчиків. За інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства, у місті в період із 23 червня до 13 липня прибрали 677 перенакопичених контейнерних майданчиків, повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Сьогодні вивіз ТПВ з міста Львова увійшов у звичний режим роботи. Наступним кроком є налагодження роздільного збору твердих побутових відходів у місті Львові», - йдеться в повідомленні.

В ОДА нагадують, що з 3 липня облдержадміністрація запровадила зважування ТПВ для забезпечення чіткого контролю за кількістю відходів, що утворюються у місті та які скеровують для захоронення на полігони області. Також тверді побутові відходи вивозять на територію полігонів, що розташовані за межами області на договірних засадах.

У четвер, 13 липня, під час Х позачергової сесії Львівської обласної ради затвердили Програму заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м.Львові на 2017-2019 роки.

Нагадаємо, 29 червня Львівська міська рада передала повноваження з вивезення сміття Львівській обласній державній адміністрації.

Як повідомлялося, 21 червня під час наради у Львові за участю керівництва профільних міністерств та відомств та міських голів Львівської області було напрацьовано план дій з вивезення сміття зі Львова, згідно з яким потрібно було до 5 липня забезпечити виконання заходів з вивезення твердих побутових відходів з м. Львів.

Раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Читайте також матеріали:

Олег Березюк: президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась

Очільник Львівщини Олег Синютка: Терпець в людей уривається - вони виносять сміття на дороги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: