У вівторок Рада розгляне постанову про арешт Онищенка

У вівторок Рада розгляне постанову про арешт Онищенка

Проект постанови внесено до порядку денного

Проект постанови про згоду Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Олександра Онищенка буде розглянуто у вівторок, 5 липня. Про це повідомляє ЛІГА.net.
Документ включено в проект порядку денного, який роздано депутатам.

13_0613_06

Нагадаємо, що Комітет з питань регламенту рекомендував парламенту розглянути питання про надання згоди на притягнення до відповідальності Онищенка. Питання про затримання і арешт комітет рекомендував не розглядати або виносити на голосування окремо.
16 червня генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про направлення до Верховної Ради подання щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Онищенка.
Народного депутата підозрюють в організації корупційної схеми з перепродажу газу. За попередніми даними НАБУ, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків на рівні 3 млрд грн, з яких 1,6 млрд – це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками та виведені через фіктивні підприємства. 1,3 млрд грн – це несплачена сума ренти за користування надрами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: