В Одесі за фактом сутичок з активістами поліція відкрила два кримінальні провадження

В Одесі за фактом сутичок з активістами поліція відкрила два кримінальні провадження
В Одесі за фактом сутичок з активістами поліція відкрила два кримінальні провадження
Фото: Думская

В поліції зазначили, що проведення концерту відбувалося на законних підставах

8 червня в Одесі біля ресторану на вулиці Космонавтів під час концерту між активістами та працівниками поліції сталася сутичка. Наразі обставини з’ясовуються.

Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області.

В поліції зазначили, що проведення концерту відбувалося на законних підставах.

«Серед відвідувачів було багато жінок з маленькими дітьми. Низка активістів почали навмисно провокувати поліцейських, які забезпечували охорону публічного заходу, та безпеку відвідувачів концерту. Також ці громадяни вчиняли хуліганські дії, штовхалися, кидалися яйцями, вигукували нецензурну лайку та ображали гостей заходу»

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ознаками ст.296 (Хуліганство) та ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Слідчими буде надано правову оцінку діям усіх учасників конфлікту.

Нагадаємо, одеський виступ Ірини Білик, про скасування котрого повідомили раніше, за даними ЗМІ все ж таки відбувся та ознаменувався конфліктом.

Раніше, в Одесі представники ряду патріотичних організацій мітингували біля нічного клубу «Ібіца» в Аркадії, де був запланований концерт співачки Світлани Лободи. Згодом організатори концерту скасували захід в Одесі через протести.

Як повідомлялось, низка українських артисти засвітилися в Росії на пафосній музичній премії RU TV. Серед них Лобода, «Время и Стекло», «Гриби» та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: