В Одеському СІЗО помер в’язень, правоохоронці кажуть про самогубство

В Одеському СІЗО помер в’язень, правоохоронці кажуть про самогубство

Слідчі наразі відкрили провадження за фактом службової недбалості (ст. 367 КК України)

4 жовтня в Одеському СІЗО помер ув'язнений. Як стало відомо, у нього виявили ознаки самогубства. Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури.

«Встановлено, що 04 жовтня у камері Одеського СІЗО виявлено тіло 33-річного арештанта з ознаками самогубства. Внесено відомості до ЄРДР за ст. 115 КК Украіни (умисне вбивство з позначкою «самогубство»)», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїжджав особисто прокурор області Олег Жученко. Прокуратура Одеської області нині проводить перевірку за фактом смерті арештанта в Одеському СІЗО. Слідчі вже відкрили провадження за фактом службової недбалості (ст. 367 КК України).

Досудове розслідування справи триває.

Як інформував «Главком», 17 серпня в  Одеському слідчому ізоляторі виявили розчленоване тіло молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олени Порошенко.

Як повідомили «Думській» джерела в СІЗО, у вбивстві підозрюють раніше судимого в'язня ізолятора, який виконував функції «баландера» (так називають засудженого, який розносить їжу по камерах).

Трагедія сталася в п'ятому корпусі СІЗО. Вбивця зґвалтував і задушив дівчину, після чого порізав її на шматки і кинув їх в сміттєві баки.

Підозрюваний раніше притягувався до відповідальності за статтями 187 і 115 КК України - розбій та умисне вбивство. До госпробіт його залучати не мали права.

Колишній глава пенітенціаної служби Сергій Старенький в соцмережі Facebook уточнив, що вбита Олена Сергіївна Порошенко.

Пізніше Мін'юст зробив заяву з приводу вбивства співробітниці СІЗО

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: