В окупованому Криму оголосили штормове попередження

В окупованому Криму оголосили штормове попередження

На півострові очікується посилення північно-східного вітру до 20-25 м/с

За повідомленням МНС Росії по окупованому Криму, холодний вітер і ожеледь прогнозуються на півострові протягом двох днів, повідомляють «Новости Крыма».

«Вдень 8 лютого та протягом доби 9 лютого в Криму очікується посилення північно-східного вітру до 20-25 м/с. На дорогах ожеледиця», - розповіли рятувальники.

У зв'язку з негодою, що насувається, рятувальники просять жителів і гостей окупованого півострова дотримуватися правил безпеки при сильному вітрі. Зокрема, на вулиці необхідно триматися подалі від ліній електропередачі, великих дерев, а також не слід паркувати поруч з ними автотранспорт.

Раніше про насування шторму попередила «Морська дирекція». За інформацією оператора пасажирських перевезень, при сильному вітрі можливі перебої в роботі Керченської поромної переправи.

Нагадаємо, вже декілька через снігопади в Україні ускладнений рух транспорту декількома областями країни.  В найближчу добу, 8 лютого, холодне повітря охопить майже всю територію країни, тому температура продовжить знижуватися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: