Вбивця шестирічної дівчинки з Одеської області проведе решту життя за ґратами

Вбивця шестирічної дівчинки з Одеської області проведе решту життя за ґратами

Жорстоке вбивство дівчинки сталося в одному із сіл Одещини ще у вересні 2015 року

Апеляційний суд Одеської області підтвердив вирок Татарбунарського райсуду, який визнав винним у вбивстві за обтяжуючих обставин і розбещенні 6-річної мешканки села Червоне Тарутинського району 54-річного односельця загиблої.

Чоловіка засуджено до довічного ув'язнення. Крім того, він повинен виплатити мільйон гривень моральної шкоди сім'ї вбитої дівчинки.

Трагедія, про яку йдеться, сталася у вересні 2015 року. Шестирічна Аня Гоцуленко мешкала з батьками і 11-річним братом. Мати і батько алкогольними напоями не зловживають, на життя заробляють виконанням сільськогосподарських робіт у місцевому фермерському господарстві.

Нагадаємо, 14 вересня до Тарутинського райвідділу надійшло повідомлення від 32-річної жительки села про те, що напередодні ввечері її 6-річна донька зникла за невідомих обставин.

З'ясувалося, що в день зникнення дитина разом із мамою допомагала збирати врожай винограду односельця. Після закінчення роботи дівчинка повідомила своїй подружці, що «йде дивитися телевізор до дядька» – знайомого її батьків.

Під час пошуків дитини 54-річний чоловік стверджував, що дівчинка до нього не приходила.

Однак пізніше правоохоронці за допомогою службового собаки знайшли тіло дівчинки в його будинку. Воно виявилося закопаним у підвальному приміщенні. Також під час огляду місця пригоди правоохоронці вилучили одяг і речі, що належали дівчинці.

Наразі вирок набув чинності: вбивця дитини з Одеської області проведе решту життя за ґратами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: