Власник лондонської компанії переконаний: результати британського референдуму – погана новина для бізнесменів усього світу

Підприємцям Великої Британії не вдалося переконати громадян

Представники британського бізнесу, для якого наслідки Brexit будуть несприятливими, намагалися донести суспільству, що краще країні залишитися в Євросоюзі. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів британський бізнесмен Роберт Стівенсон-Падрон, голова Penrose Care.

«Бізнес з усіх сил закликав залишитися в ЄС. Тільки на цьому тижні на користь ЄС висловилися понад тисячу бізнес-лідерів. Я, як бізнес-лідер у сфері соціальної допомоги, активно любіював цю ідею», - зазначив він.

За словами Стівенсон-Падрона, фінансова криза в усьому світі показує, що результати референдуму – це погана новина для всіх бізнесменів по всьому світу.

Нагадаємо, референдум щодо членства Великобританії в ЄС пройшов 23 червня. За його підсумками на користь виходу зі складу союзу висловилися 52% британців. Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон вже пообіцяв піти у відставку через три місяці у зв'язку з підсумками референдуму. За його словами, країні потрібні нові лідери.

Результати референдуму призвели до різкого падіння фунта на біржах. На тлі цих новин обвалилися і азіатські фондові біржі. Багато економістів і експерти попереджали, що Brexit може завдати серйозної шкоди британській економіці і загнати її в рецесію. Водночас Банк Англії пообіцяв зробити «всі необхідні кроки» для забезпечення монетарної і фінансової стабільності Великобританії після референдуму про вихід з ЄС.

Як раніше повідомлялось, Лавров назвав заяви глави МЗС Великобританії щодо збільшення оптимізму у Путіна через Brexit «медичним випадком».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: