Всеукраїнські Ігри Героїв відбудуться в Києві 24 грудня

Всеукраїнські Ігри Героїв відбудуться в Києві 24 грудня
Ігри Героїв

Уже з наступного року змагання вийдуть на міжнародний рівень, де українські бійці поміряються силами з військовими країн-членів НАТО

24 грудня 2016 року в київському «Палаці спорту» о 14.00 розпочнуться Всеукраїнські Ігри Героїв. У турнірі візьмуть участь 50 спортсменів із різних областей України.

Організатори - Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, ГО Українська асоціація інвалідів АТО разом з ГО «Всеукраїнське об'єднання ветерани за Україну» в рамках національної громадської кампанії «Спільна перемога», Київська міська державна адміністрація..

Попередні етапи змагань «Ігор Героїв» уже відбулися в Києві, Харкові, Дніпрі, Миколаєві та Львові.

Вхід вільний.

«Ігри Героїв» - всеукраїнський кросфіт - змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. Головна мета Ігор – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація наших Героїв, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених і соціально вразливих верств населення.

Учасники змагань прагнуть власним прикладом показати іншим людям з інвалідністю, що їм під силу повернутися до повноцінного життя. Переможці матимуть змогу взяти участь у міжнародних змаганнях разом із спортсменами з інших країн.

Крім того, організатори  унікальних змагань зазначили, що будуть вдячні за фінанову допомогу в організації заходу.

Контакти для зацікавлених у підтримці: [email protected] 0972587594, 0675073471

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: