Янукович переконує, що завжди йшов назустріч протестувальникам Майдану

Янукович переконує, що завжди йшов назустріч протестувальникам Майдану

Я не думав про свою кар'єру, а лише про те, як не нашкодити моїй країні – Янукович

Екс-президент Віктор Янукович заявив, що йшов назустріч протестувальникам Майдану та «завжди йшов мирним шляхом». Про це він заявив сьогодні під час відеодопиту.

«Я весь час ішов мирним шляхом, створював різні моделі врегулювання цієї кризи, у тому числі Національний круглий стіл, зустрічався з опозицією, але позитивного ефекту не було. Радикали спровокували кровопролиття. Якби не вони, не було б Криму та Донбасу. Тоді я не думав про свою кар'єру, а лише про те, як не нашкодити моїй країні», – сказав Янукович.

Як раніше повідомлялось, генеральний прокурор України Юрій Луценко офіційно усно оголосив підозру у державній зраді екс-президенту Януковичу.

Янукович під час відеодопиту звинуватив у розстрілі Майдану «Правий сектор» і «Свободу». Він також розповів, чому не підписав угоду з ЄС про зону вільної торгівлі.

Пряму трансляцію сьогоднішнього відеодопиту дивіться тут. Про що Янукович говорив на прес-конференції 25 листопада, читайте у статті «Главкома» «Тепер Федоровича буде багато і всюди». Свідок Янукович і його місія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: