За день російсько-окупаційні війська 17 разів порушили «режим тиші»

За день російсько-окупаційні війська 17 разів порушили «режим тиші»

По Станиці Луганській окупанти відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

З опівночі і до 18:00 зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
Так, на Маріупольському напрямку противник порушував «режим тиші» в районі Павлопіля, Широкиного, Новоселівки Другої та Гнутового, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю та гранатомети, а по Павлопіллю бойовики стріляли з міномету 82-го калібру.

На Донецькому напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї зафіксовано в районі Авдіївки та Новгородського. Також по Авдіївці ворог відкривав вогонь з міномету 120-го калібру.
За даними штабу, на Луганському напрямку противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де застосовував гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Окрім того, по Новозванівці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській окупанти відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.
Нагадаємо, сьогодні, 1 жовтня, відповідно до рамкової угоди, яку було підписано 21 вересня 2016 року у Мінську, на околиці міста Золоте відбулося відведення військна визначені представниками ОБСЄ конкретні рубежі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: