Захарченко прокоментував закриття Україною вантажного сполучення з «Л/ДНР»

Захарченко прокоментував закриття Україною вантажного сполучення з «Л/ДНР»
Олександр Захарченко

Київ на своєму боці лінії розмежування може робити що хоче – лідер бойовиків

Лідер бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що заборону на вивезення з «республіки» продукції на підконтрольну Україні територію скасовувати не планується, «доки українська влада не виконає Мінські угоди», пишуть сепаратистські сайти.

«Київ на своєму боці лінії розмежування може робити що хоче: вводити блокаду, знімати... Нам усе одно. Ми свою позицію не змінюємо», – сказав він.

Захарченко наголосив, що рішення української влади перекрити вантажне сполучення з «ДНР» і «ЛНР» – це «факт внутрішньої боротьби за владу в Києві». 

Як повідомлялося, Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення. 

За словами секреталя РНБО Олександра Турчинова, Кабінету міністрів доручено невідкладно розробити і запровадити план заходів із забезпечення безпечного і надійного функціонування паливно-енергетичного і металургійного комплексу України, проаналізувати негативний вплив на економіку та бюджет країни та вжити заходів щодо їх мінімізації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: