ЗМІ: Від імені заступника міністра Нефьодова розіслали документ, який він не підписував

ЗМІ: Від імені заступника міністра Нефьодова розіслали документ, який він не підписував
Максим Нефьодов

Документ датований 22 листопада

Мінекономрозвитку розіслало заінтересованим сторонам антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну міндобрив з РФ – карбаміду і карбамідно-аміачної суміші (КАС) проект доповіді про основні висновки і факти в рамках розслідування. У доповіді МЕРТ рекомендує вжити антидемпінгових заходів щодо міндобрив з РФ у вигляді мит для російських виробників.

Як повідомляє Hubs, спочатку документ був без підпису посадових осіб, але згодом МЕРТ виправив помилку і розіслав документ, підготовлений відповідно до правил документообігу – з вихідним номером, підписом та іншими атрибутами. Під супровідним листом від МЕРТ (до основної резолютивної частини) як підписант зазначений заступник міністра Максим Нефьодов.

Водночас помічник Нефьодова Федір Крикун повідомив Hubs, що заступник міністра таке «точно не підписував».

При цьому учасники процесу отримали від МЕРТ супровідного листа саме за підписом Нефьодова, автентичність якого, вочевидь, тепер треба перевіряти. Документ датований 22 листопада.

Нагадаємо, в кінці вересня 2016 року міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) продовжила термін проведення антидемпінгового розслідування щодо імпорту в Україну деяких азотних добрив з РФ до 27 грудня 2016 р.

МКМТ почала розслідування щодо імпорту міндобрив з Росії в червні 2015 року на підставі скарги хімпідприємств «Черкаський азот», «Сєверодонецьке об'єднання «Азот» і «Концерн «Стирол», які входять у групу Ostchem Дмитра Фірташа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: