Батальйон Онуфрія заспівав про перемогу під час хресного ходу московської церкви (відео)

Батальйон Онуфрія заспівав про перемогу під час хресного ходу московської церкви (відео)
Молебен на Володимирській гірці, 27.07.2018 року

Прихожанки УПЦ МП завзято співали релігійні пісні та палко вітали очільників московської церкви

Сьогодні, 27 липня, в Києві тисячі паломників зібралася на молебень і хресний хід до 1030-річчя від дня хрещення Київської Русі-України, який проводить Українська православна церква московського патріархату.

Паломники почали збиратися на Володимирській гірці об 11:00, сам же хресний хід розпочався о 13:30. Очолив його митрополит київський і всієї України Онуфрій.

Священнослужителі православних церков і віруючі пройшли до Києво-Печерської лаври.

Варто зазначити, що під час заходу прихожанки УПЦ МП завзято співали релігійні пісні та палко вітали очільників московської церкви, які брали участь в хресному ході.

Як повідомлялося, у зв'язку з хресними ходами 27 і 28 липня у Києві передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів.

Наразі центр Києва паралізували затори.

На Хрещатику прохід пішоходам огородили парканом. Поліцейські обшукують людей, які проходять огорожу, ручним металошукачем і перевіряють вміст сумок.

27 і 28 липня правоохоронці та рятувальники працюватимуть у посиленому режимі. Вулиці патрулюватимуть групи фахівців вибухотехнічної служби, кінологів та слідчо-оперативні групи.

27 липня за порядком у столиці стежитимуть близько 5 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

Читайте також матеріал «Главкома» Битва Хресних ходів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: