Лещенка обізвали в Раді балаболом

Лещенка обізвали в Раді балаболом

НАБУ та антикорупційна прокуратура перевірятимуть звинувачення народного депутата Сергія Лещенка на адресу Регламентного комітету

Голова Регламентного комітету, народний депутат із «Народного фронту» Павло Пинзеник назвав колегу із БПП Сергія Лещенка балаболом.

Це сталося під час розгляду у Верховній Раді подання на арешт нардепа із «Волі народу» Олександра Онищенка.

«В одному із ефірів телеканалів він (Лещенко - ред.) сказав, що ніби-то Онищенко заплатив Комітету із питань регламенту гроші за рішення», - сказав Пинзеник.

Він звернувся до Антикорупційного бюро та антикорупційної прокуратури «негайно порушити кримінальне провадження за фактом заяви».

«І оперативно, а не так як завжди, прийняти одне із двох можливих рішень. Або відправити весь Регламентний комітет на чолі зі мною в тюрму. Або на всю країну повідомити, що пан Лещенко балабол. Що є загальновідомим фактом», - заявив Пинзеник.

Нагадаємо, Верховна Рада розглядає дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Онищенка. Рішення за пропозицією комітету мають ухвалити трьома окремими постановами.

Онищенка підозрюють у причетності до схеми відмивання грошей у товаристві «Укргазвидобування». У Антикорупційному бюро вказали на організацію злочинного угруповання, яке реалізовувало природний газ за заниженою ціною. Завдані державі збитки оцінили в 3 млрд грн.

Джерело: Gazeta.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: