Це не боротьба з епідемією, це репетиція нового політичного устрою

Засоби світової комунікації зосереджені, по суті, в одних руках, уже нині дають майже необмежені можливості маніпулювання свідомістю

Те, що відбувається зі світом - то не боротьба з епідемією. Всім адекватним людям уже зрозуміло. Це - генеральна репетиція перед введенням нового глобального політичного устрою.

Його характерними рисами стануть - тотальний контроль за всіма земними і людськими ресурсами - за світовою економікою і фінансами, за пересуванням людей на планеті і їх особистим життям.

Це призведе до обмеження багатьох індивідуальних, суспільних і культурних потреб людини. До того ж, світ із його технологіями і безпорадними некомпетентними і корумпованими урядами окремих країн, дозрів до керування ним з єдиного центру.

Не варто ламати голову, що спонукало почати цю глобальну спецоперацію. Одне можна сказати - засоби світової комунікації - інтернет, радіо і телебачення, зосереджені, по суті, в одних руках, уже сьогодні дають практично необмежені можливості маніпулювання свідомістю людей. А потужна, екіпірована і добре тренована поліція має убезпечити від хаосу і громадських протестів.

Залишається лише пофантазувати на тему - хто за всім цим стоїть - масони? рептилоїди? інопланетяни? Чи сам сатана?

У будь-якому разі, ми напередодні надзвичаних подій.

Ясно, що українська верхівка вже зрозуміла беззаперечні вигоди цієї ситуації. Отож, чекаємо розвитку подій, бо цей дощ надовго...

Хай береже нас Господь!