Мажоритарка – зло. Розгляд бюджету довів це ще раз.

Вчора неозброєним оком в парламенті було помітно перезбудження депутатів більшості.

Вчора неозброєним оком в парламенті було помітно перезбудження депутатів більшості. Їх зібралася у залі якась нереально рекордна кількість. Питання не в тому, що колеги хотіли самі проголосувати за бюджет. Вони ганяли за керівництвом фракції і бюджетного комітету з пропозиціями змін, аби вибити і вирвати щось на свій округ. Литвин, як сфінкс, не звертав жодної уваги на зауваження опозиції про неможливість розгляду бюджету від відставленого уряду, бо ж свій щедро профінансований округ треба відпрацьовувати.....

Питання: чому Україну ця влада продовжує ділити на два сорти??? Адже всі ми в усіх регіонах платимо однакові податки. Але ті, хто проголосував «правильно», мають шанс отримати щось від свого мажоритарника - вірніше, з бюджету, під егідою Партії регіонів і її мажоритарника.

Це Чечетов і Ко називають - прагматичні мажоритарники. Інші - ідейні і опозиційні не мають жодного шансу вибити жодну копійку на ремонт лікарні, дороги чи школи. Я вже мовчу про те, що взагалі-то це робота місцевої влади - шукати і вимагати фінансування на ці об'єкти. Мажоритарка - зло для України, ще один спосіб розколу, поділу на два сорти як самих мажоритарників, так і країни в цілому.