Партія регіонів лишає дітей права на родину

Верховна Рада сьогодні провалила приєднання України до Гаагської Конвенції з усиновлення дітей

Верховна Рада сьогодні провалила приєднання України до Гаагської Конвенції з усиновлення дітей, яка давала б можливість державі більш ретельно відслідковувати долю дітей, усиновлених іноземцями, отримувати інформацію про їх долю від спеціальних агенцій.

Провалила голосування, як не дивно, партія влади (попри те, що згідно закону, саме Президент Янукович подав Конвенцію на ратифікацію, а отже - це голосування і є справжня позиція президента).

Найбільше вражає фарисейство в цьому вразливому питанні - не дамо вивозити українських дітей. Це говорять люди, які не всиновили жодної дитини, але беруть на себе відповідальність вирішувати долю тисяч дітей. Прикриваючись мораллю, вірою і т.д.

Нагадаю Соломона, який, коли дві жінки не могли поділити дитину, запропонував розрубати ту дитину. І справжня мама сказала, що віддає малюка іншій жінці, тільки щоб врятувати те маля! Нагадаю Достоєвського: "ніщо не варте сльози дитини!"

Кожен малюк має право на родину, на щастя, а не жити в сиротинці... Чому дорослі заможні і забезпечені дяді і тьоті, прикриваючись псевдопатріотизмом, лишають дітей цього права?