Якщо це найпатріотичніша, то які інші школи на Одещині?

Спалене авто проукраїнської родини на Одещині

Як там Розквіт поживає? Пам'ятаєте, село таке на Одещині, де дві родини повстали в школі проти російської мови, то одній родині машину спалили

Якби вчителі залагодили вчасно конфлікт ще в зародку в школі – і конфлікту не було б. І машина була б ціла. Аж ні, керівництво школи закусило вудила. Російську мову вчитимемо! А школа найпатріотичніша на Одещині!

Так і працівники обласного департаменту освіти сказали, супер-патріотична школа, Розквітівська. На всю область такої патріотичної не знайти.

То я оце цікавлюся, в Україні три важливих свята відбулося. День захисника України, День української мови і Річниця революції гідності. Що там наша найпатріотичніша школа на Одещині? Святкувала? Дні відзначила? Сценарії написала? Дітей підготувала?

Звісно. У жовтні провели свято Осені. Дуже патріотичне свято. ВСЕ. Уявляєте, якщо це найпатріотичніша, то які інші школи на Одещині?

Я тут згадала, що обласний департамент освіти обіцяв розібратися. Непрофесійних учителів покарати за непрофесійність, через яких у селі конфлікт розгорівся. Обіцяв департамент освіти - дулю з маком виконали. Живуть усі, сміються.