Народний опір

Ми попереджали, що вибори президента визначать напрямок розвитку нашої країни та її перспективи. Так воно і відбулось.

Ми попереджали, що вибори президента визначать напрямок розвитку нашої країни та її перспективи. Так воно і відбулось. Після інавгурації Януковича в Україні розпочалось швидке будівництво тоталітаризму з урахуванням всіх класичних елементів цього явища: політичних, економічних та соціальних.

В політичній сфері відбувається спроба знищення опозиції, створення штучних умов для одного клану, який виступає під дахом Партії регіонів. Тотальна монополізація та цензура мас-медійного простору.

В економічній сфері: придушення конкуренції,знищення економічної бази потенціальних і реальних політичних опонентів, монополізація правлячим кланом основних перспективних ринків, паразитування на бюджеті та державних фінансах, привласнення стратегічної власності. Також розквітнув такий обов‘язковий атрибут тоталітаризму як корупція та зрощування адміністративних, фінансових і кримінальних груп в єдиний кримінально-державний синдикат.

В соціальній сфері – швидке зубожіння населення, хаотичне зростання цін, знищення середнього класу, як опори та фундаменту демократичного середовища, придушення свобод та панування страху.

Що стосується 2011 року – це, безумовно буде переломний рік для нашої країни. Або процеси, які зараз реалізуються в Україні в прискореному режимі стануть незворотними, або народний опір зупинить цей руйнівний для майбутнього нашої країни процес та поверне Україну на шлях цивілізованого європейського розвитку.