Прості запитання про благодійність та зарплату Андрія Коболєва

Андрій Коболєв
Фото: Ліга.нет

Зарплата Коболєва - це в тому числі і наші з вами гроші. Дуже круто взяти наші гроші і потратити їх на благодійність

Андрій Коболєв заявив, що всю свою зарплату віддаватиме на благодійність. Правда ж благородно?

Але є кілька простих питань, про які Андрій Коболєв мовчить і далі мовчатиме.

1. Банальне етичне запитання: чи справді щирий благодійник на весь світ кричить, що він благодійник, якщо це, звичайно, не піар?

2. Зарплата Коболєва за рік складає 1,8 млн доларів. За суд із Газпромом , як писали ЗМІ, Коболєв отримав 10 млн доларів. Але тоді Андрій Коболєв чомусь ні копійки не передав на благодійність. Мабуть, діти і сім‘і загиблих на фронті не достойні того, щоб такі гроші на них тратилися.

3. Окрім зарплати самого Коболєва має бути переглянута і зарплата інших достойників НАК Нафтогаз. Але ці достойники про благодійність мовчать. Мабуть, зарплати Коболєва вистачить для благодійності.

4. Найголовніше. Зарплата Коболєва - це в тому числі і наші з вами гроші. Дуже круто взяти наші гроші і потратити їх на благодійність..

Є ще пара моментів, які я не можу оминути. Нафтогаз програв суд колишнім власникам Привату. Чому Коболєв не виписав собі штраф? Укргазвидобування, яке входить в структуру Нафтогаза провалила програму нарощування видобутку газу. За це керівника компанії звільнено, але мінус один мільярд кубів газу ніяк не вплинув на зарплати і бонуси керівництва самого Нафтогаза.