На усіх самостійних депутатів чиниться тиск

Всі ломають голову як правильно поступати, як об'єднати сили депутатів?

Всі ломають голову як правильно поступати, як об'єднати сили депутатів?

Є два - три сценарії, а може й більше ...

1. Глуха опозиція сьогодні можлива, але користі не принесе нікому- ні людям в країні, ні роботі парламенту! Відкидаємо цей варіант.

2. Більшість самостійних депутатів- мажоритарників мріють створити окрему фракцію. Наступний крок - обєднати спільні пункти передвиборчих програм і обіцянок. Далі маючи самостійну незалежну фракцію шукати ситуаційних союзників для голосування по даним питанням в Раді. При цьому варіанті союзники в кожному випадку можуть бути різні (інші партійні фракції Парламенту незалежно від їх поглядів і кольору прапорів). Головне підтримка активних якісних змін в житті людей, створення умов для бізнесу і інвестицій, підйом економіки і геополітичноі ролі Держави!

3. Піти на пропозиції ПР: зібрати всіх самостійних депутатів і спільно з фракцією ПР провести реалізацію потужних заздалегідь погоджених реформ в рамках передвиборчих програм всіх парламентських партій і кандидатів. Цей варіант не потребує довгих переговорів з іншими фракціями, але підігріває температуру у залі Ради. Фракціям які будуть «поза грою» буде про що постійно кричати...

Одним словом, зараз на всіх самостійних депутатів з різних сторон тиснуть, заманюють, лякають і тд ))) але це і плюс- нарешті ми можемо донести в Раду і видатним «вождям» інформацію про реальну картину життя простих громадян! А головне наши спільні ВИМОГИ!

Думаю все буде гаразд. З парламенту у виконавчу владу не піду- без змін в парламенті в інших місцях не має що робити!

Деградація парламенту вже давно зупинила розвиток всіє країни! Тому почнемо наводити лад звідси)

Окремо в якості мікрозадачи поставив собі за мету обєднати і зробити потужну команду депутатів які пройшли в округах від нашоі від області (Хмельницької - ред.). Така група ( а це 7 депутатів) може крім участі у великій парламентській політиці забезпечити в першу чергу реалізацію реальних і конкретних змін в області і зокрема в наших районах....