Чому Онищенко веде брудну кампанію проти Яценюка та «Народного Фронту»

Олександр Онищенко

Заява про крадіжку Онищенком $40 млн на схемі «Карпатигаз» - це юридичне зізнання у скоєнні злочину

Чергові зізнання Онищенка – це продовження брудної і цинічної кампанії проти мене і Народний фронт.

Це не перша його брехня в інтересах спецслужб Росії, які продовжують активно використовувати Онищенка у своїх інтересах.

Особисті мотиви Онищенка зрозумілі – Кабінет міністрів під моїм керівництвом позбавив його корупційних схем і впливу в уряді.

Мій уряд знищив газову корупційну схему Онищенка, коли прийняв рішення ввести 70% ренти на так звану спільну діяльність в газовидобувній сфері. Це саме та схема, за яку зараз Онищенко притягається до кримінальної відповідальності.

Мій уряд звільнив міністра екології Шевченка, який, як з’ясувалося, був ставлеником Онищенка і літав разом із ним на його чартерному літаку.

Мій уряд відмовився призначити керівником Держгеонадра України особистого адвоката Онищенка та призначати інших його ставлеників.

Онищенку не вдалося врятувати гроші Януковича, на які було накладено арешт за ініціативи мого уряду.

Мій уряд був дискредитований Онищенком і його бізнес-партнерами за корупційних 30 млн доларів, про що він сам особисто зізнався. Це явка з повинною.

Моя фракція ще понад рік тому передала звернення до НАБУ з вимогою розслідувати злочини Онищенка.

Заява про крадіжку ним 40 млн доларів на схемі «Карпатигаз» - це юридичне зізнання у скоєнні злочину. Він має нести кримінальну відповідальність за законом.

Ні я, ні партія «Народний Фронт» ніколи не мали жодних фінансових та політичних взаємин із особою на прізвище Онищенко.

Кожна з наведених мною тез має документальне підтвердження.