Напад на поліцейського у Харкові: лікарі борються за життя чоловіка

Місце нападу на офіцера поліції у Харкові, де зараз тривають слідчі дії 
Фото: hk.npu.gov.ua

Внаслідок нападу офіцер поліції отримав поранення голови

Офіцер поліції, госпіталізований у Харківську міську лікарню після озброєного нападу двох невідомих в балаклавах, зараз перебуває у тяжкому стані.

Про це розповіли у лікарні, пише «Укрінформ».

«Пацієнт має тяжкі поранення з вогнепальної зброї. Його оперують», - лаконічно зазначили у лікарні.

Пацієнт, додали у лікарні, не при тямі: «Є загроза життю».

Як пише mediaport, заступник головного лікаря Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрій Козаченко, розповів, що чоловік у важкому стані.

«У тяжкому (стані - ред.). Але, на жаль, детально перерахувати травми я не зможу, в інтересах слідства, що ведеться... Він на штучній вентиляції легенів, не при тямі», - сказав Козаченко, додавши, що операція триває, а характер трамв може загрожувати життю. 

Повідомляється також, що внаслідок нападу офіцер поліції отримав поранення голови.

Нагадаємо, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору.

Потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Вживаються заходи щодо затримання осіб, які вчинили стрілянину у поліцейського, введений план «Сирена».