В Україні на Різдво правопорядок охоронятимуть понад 17 тисяч правоохоронців

Найчисельніші релігійні відправи очікуються у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Дніпропетровській областях

Очікується, що у масових заходах під час свят візьмуть участь 4,6 млн. українців

В Україні на різдвяні свята правопорядок забезпечуватимуть понад 17 тисяч правоохоронців. Про це під час робочої наради заявив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Публічну безпеку і порядок під час культових відправ на території всієї країни забезпечуватимуть понад 17 тисяч правоохоронців – поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії», – мовиться у повідомленні.

У міністерстві очікують, що у масових заходах, присвячених Різдву Христовому візьмуть участь близько 4,6 мільйонів осіб.

Аброськін підкреслив, що особливу увагу буде спрямовано на забезпечення безпеки в ніч проти 7 січня, коли в усіх регіонах країни в понад 14 тисячах культових споруд відбудеться богослужіння з нагоди Різдва.

Найчисельніші релігійні відправи очікуються у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Дніпропетровській областях.

«Додатково в різдвяну ніч на автошляхах та вулицях населених пунктів правопорядок забезпечуватимуть близько 6 тисяч поліцейських та нацгвардійців» - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в поліції повідомили, що новорічні свята в Україні минули без порушень правопорядку.