ЗМІ повідомили, кого Порошенко хоче бачити главою Міністерства ветеранів

Народний депутат Ірина Фріз працевлаштується на новому місці?

Нове міністерство може очолити нардеп від БПП

Главою Міністерства ветеранів може стати голова постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО, голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем та член комітету з національної безпеки та оборони Ірина Фріз.

Про це виданню «Апостроф» повідомили джерела в оточенні президента.

Співрозмовник ЗМІ заявив, що «міністром ветеранів хочуть призначити Ірину Фріз», і нібито саме її кандидатуру буде підтримувати президент.

Відзначимо, що зараз Ірина Фріз є народним депутатом від фракції БПП, заступником голови комітету з питань національної безпеки та оборони і є головою постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО.

«Я буду готова це коментувати тільки в тому випадку, якщо подання про призначення надійде від прем'єр-міністра України в парламент»,- зазначила Фріз в коментарі «Уніан».

Зазначимо, що нове міністерство буде відповідальне за проблеми українських військовослужбовців, які повернулися з війни на Донбасі. На даний час питаннями ветеранів займається близько 10 різних відомств і нове міністерство покликане консолідувати дані функції.

Як повідомляв «Главком», у березні Кабмін почав створювати Міністерство у справах ветеранів.