У Закарпатті дівчинка задушила подушкою немовля, бо воно голосно плакало

Під час гри дівчинка поклала подушку на обличчя брата

Вчора, 6 лютого, до поліції надійшло повідомлення від лікаря про смерть новонародженої дитини в Тячівському районі Закарпаття, повідомляє прес-служба Нацполіції у Закарпатській області.

Медик повідомив правоохоронцям про те, що, за словами батьків, смерть настала від удушення подушкою, яку під час гри на обличчя дитини поклала 3-річна сестра загиблого.

Вже на місці слідчо-оперативна група встановила, що 20-річна жителька Тарасівки лишила без нагляду у спальній кімнаті на ліжку двох своїх дітей.

Жінка стверджує, що коли повернулася за 10–15 хвилин, побачила на голові у свого піврічного сина подушку. Мати загиблої дитини розповідає, що подушку на брата накинула її 3-річна донька, бо немовля голосно плакало.

«Поліція під час огляду тіла дитини видимих ушкоджень не виявила. Для судово-медичного обстеження потерпілого відправлено до Тячівської районної лікарні. Співробітники Дубівського відділення поліції вивчають можливі варіанти загибелі дитини», – йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, нещодавно закарпатець до смерті замордував свою 80-річну бабусю. Нетверезий чоловік розлютився через те, що не зміг потрапити всередину і спочатку зламав замок, а потім накинувся на матір та бабусю. Після одержаних травм 80-річна жителька села Ставне померла. Експертиза визначить точні причини смерті літньої жінки.