«Укравтодор» закликає надавати перевагу громадському транспорту через погодні умови

У відомстві застерігають власників автомобілів від ДТП

За різкого погіршення погодних умов «Укравтодор» закликає по можливості утримуватись від поїздок власним транспортом на далекі відстані, про що йдеться на сайті відомства.

«Державне агентство автомобільних доріг закликає всіх автовласників бути особливо уважними у період ускладнення погодних умов! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. За різкого погіршення погодних умов, по можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані», - йдеться у повідомленні.

Укравтодор зазначає, що задля безпечного проїзду транспорту під час ускладнення погодних умов 18 грудня, зокрема, опадів у вигляді сильного снігу, хуртовини, поривів вітру - на території України станом на 13:00 задіяно 747 одиниці спецтехніки. Зокрема, на дорогах державного значення працює понад 400 одиниць техніки та до 900 працівників.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах «Укравтодор» закликає звертатись на номер гарячої лінії (044) 287-11-40 ЦІЛОДОБОВО.