Засідання ТСК у справі Гандзюк відбудеться 4 січня

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що знає прізвище того, хто замовив вбивство Гандзюк

Наразі у ТСК немає інформації про замовників нападу на Гандзюк

Наступне засідання тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної ради щодо розслідування нападів на активістів відбудеться наступного тижня. Про це розповів голова ТСК, народний депутат Борислав Береза.

Також Береза зазначив, що поки не має інформації про встановлення слідством замовників у справі нападу на активістку Катерину Гандзюк.

«Якщо слідством буде виявлено всіх, хто замовив Катерину Гандзюк і фактично слідство зможе поставити крапку в цьому питанні - це буде дуже гарно. Але поки в мене немає інформації, я не буду коментувати», - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що знає прізвище того, хто замовив вбивство Гандзюк, але це прізвище назвуть тоді, коли в наявності буде достатньо доказів.

Як повідомлялося, ТСК у справі Гандзюк має намір звернутися до президента України щодо проведення невідкладного прийому з народними депутатами, які входять до складу ТСК для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.