Генпрокуратура влаштувала обшуки в офісах «Нової Пошти»

Обшуки офісів «НП» тривають у Києві, Полтаві, Харкові та Дніпрі

Генеральна прокуратура України проводить обшук в офісах компанії «Нова Пошта» в декількох містах.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співзасновник компанії Володимир Поперешнюк.

«Зараз в офісах Нової Пошти в Києві, Полтаві та Харкові проводиться обшук представниками Генеральної прокуратури України», - написав він.

«Вперше в моїй практиці роблять обшук мого кабінету і мене особисто. Забирають особистий комп'ютер. Відчуваю, як просто на очах покращується інвестиційний клімат в країні», - додав Поперешнюк.

Тим часом прес-служба Юрія Луценка зазначає, що усі слідчі дії провадяться в рамках закону.

«У рамках кримінального провадження головним слідчим управлінням ГПУ проводиться близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" в містах Київ, Полтава, Харків та Дніпро. Усі слідчі дії відбуваються слідчими без залучення спецпідрозділів, в рамках закону. Тому говорити про нанесення шкоди інвестиційному клімату в країні не варто», — зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, 14 березня співробітники Національного антикорупційного бюро України провели обшук в управлінні Державної міграційної служби у Київській області.

А 12 березня співробітники СБУ провели понад 25 обшуків у осіб, які підозрюються у проведенні антиукраїнських акцій на користь країні-агресору.