Клієнти «Харківгаз Збут» отримали ще один варіант безкомісійної оплати за газ

Клієнти ТОВ «Харківгаз Збут» можуть розраховуватись за паливо без черг, комісії та в зручний для себе час

ТОВ «Харківгаз Збут» надає клієнтам другий варіант оплати за спожитий газ без додаткової комісії банків. В Харкові розрахуватись за газ без сплати комісіїї за прийом платежу можливо тепер двома способами: через «Особистий кабінет» на сайті 104.ua, отримавши картку платіжної системи EasyPay, або скориставшись єдиною квитанцією на оплату комунальних послуг ПАТ «Мегабанк».

«Для зручності і комфорту своїх клієнтів, наразі ТОВ «Харківгаз Збут» створив два способи, що дозволять оплатити за газ без комісії – це «Особистий кабінет» і єдина квитанція на оплату житлово-комунальних послуг. При цьому, в єдиній квитанції зазначається стан особового рахунку, розмір нарахувань за газ, наявність у споживача субсидії. Отримати більш деталізовану інформацію або проконсультуватись з газових питань можливо через «Особистий кабінет» на сайті 104.ua», - зазначила начальник відділу розрахунків за газ ТОВ «Харківгаз Збут» Тетяна Харченко.

Для замовлення картки EasyPay необхідно в «Особистому кабінеті» обрати розділ «заплатити онлайн» та потрібний платіжний сервіс, залишити контактний номер телефону. В подальшому, при здійсненні онлайн-розрахунків за газ, клієнти ТОВ «Харківгаз Збут» можуть розраховуватись за паливо без черг, комісії та в зручний для себе час.

Також подивитись стан особового рахунку та безкомісійно сплатити послуги газопостачання стало можливо за допомогою єдиної квитанції на оплату житлово-комунальних послуг.

Загалом, сплачувати за спожитий газ мешканці Харкова та області можуть у семи банківських установах, з якими у ТОВ «Харківгаз Збут» укладено договори на прийом та обробку платежів, в відділеннях «Укрпошти», через засоби самообслуговування, платіжні інтернет-платформи, «Особистий кабінет» на сайті 104.ua.