«Запоріжгаз Збут» переміг у 70% тендерів ProZorro на закупівлю газу бюджетними установами

З початку року «Запоріжгаз Збут» вже уклав 261 договір на постачання природного газу із бюджетними організаціями

Цьогоріч «Запоріжгаз Збут» взяв участь у 108 конкурсних торгах на закупівлю природного газу. Компанія стала переможцем 70% від усіх проведених тендерів.

Усі районні відділи освіти, молоді та спорту Запорізької області, кожен із яких щорічно споживає від ста до  півмільйона куб. м газу, проводять закупівлю газу за процедурою тендерів ProZorro. Згідно з чинним законодавством, тендери на майданчику ProZorro проводять установи та організації, які фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

«Наше товариство є стабільним постачальником на ринку природного газу. Завжди вчасно укладені договори з власником енергоресурсу, можливість постачання великих обсягів газу, наявність матеріально-технічної бази, а також кваліфікований персонал – є головними нашими  перевагами в конкурсних торгах», – розповідає директор ТОВ «Запоріжгаз Збут» Тетяна Колеснікова.

Загалом з початку року «Запоріжгаз Збут» вже уклав 261 договір на постачання природного газу із бюджетними організаціями.

В Запорізькому регіоні працює більше 30 постачальників, які готові продавати блакитне паливо для промислових та бюджетних організацій. Між тим, саме «Запоріжгаз Збут» лишається лідером серед компаній-постачальників завдяки налагодженим зв’язкам, репутації надійного партнера та можливості укласти довгостроковий договір поставки газу з гарантованим проведенням лімітів без неочікуваних ситуацій із відсутністю газу.