Автоугонщики за допомогою евакуатора викрали автівку у Києві

Зловмисники викрали «Опель»

Фото: Нацполіція

Зловмисниками виявилися двоє киян, які притягувалися до кримінальної відповідальності

На проспекті Григоренка у Дарницькому районі столиці за допомогою евакуатора зловмисники заволоділи автомобілем «Опель». Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів заступник начальника Дарницького управління поліції – начальник кримінальної поліції Олексій Кабанченко, правопорушники скористалися послугами евакуатора та перевезли чужий транспортний засіб у інше місце.

«Проглянувши відео з камер спостереження «Безпечна столиця», ми встановили місцезнаходження зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці, які притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків», - повідомив він.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Правоохоронці перевіряють їх причетність до аналогічних правопорушень.