Цими вихідними комунальники вивезли з Києва 1600 тонн снігу

«Київавтодор» вивозить сніг зі столичних доріг

На вулицях Києва працювало 450 одиниць техніки

Цими вихідними, 17-18 березня, в Києві випало майже 12 см снігу, тому напередодні всі комунальні служби були приведені до підвищеної готовності. Загалом цими днями працювало понад 4700 осіб у бригадах з ручного прибирання та 450 одиниць техніки, а також вивезено майже 1600 тонн снігу. Про це повідомив сьогодні під час брифінгу начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук, інформує прес-служба КМДА.

«Наразі ситуація перебуває під повним контролем. Наше сьогоднішнє нагальне завдання – не допустити нашарування снігу на дахах та утворення бурульок. Тому всі комунальні служби задіяні у вивезенні снігу та розчищенні шатрових дахів», – сказав Ткачук.

За його інформацією, Український гідрометцентр прогнозує у вівторок і середу, 20-21 березня, сніг з дощем, при цьому 30-40% вірогідності снігопаду. Тому цими днями, як і до кінця зимового сезону, усі комунальні служби перебуватимуть у стані підвищеної готовності і негайно реагуватимуть на зміни погодних умов.

Як повідомлялося, у суботу, 17 березня, для прибирання наслідків негоди у столиці задіяно 367 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки «Київавтодору», 160 одиниць техніки комунальних житлово-експлуатаційних дільниць.