Найбільше будинків до опалення вже підключили у Дарницькому районі

З 12 жовтня розпочалася подача тепла в житлові будинки столиці. Школи, дитсадки та лікарні почали підключати до опалення 10 жовтня

Найбільше житлових будинків до тепла підключили у Дарницькому районі столиці. Про це повідомили у прес-службі «Київенерго».

Згідно з картою підключень, найбільше житлових будинків уже з теплими батареями у Дарницькому (26,8%), Дніпровському (26,5%), Шевченківському (19,2%), Святошинському (22,7%) та Подільському (16,4%) районах. Дитсадки й лікарні в цих районах опалюються майже стовідсотково. Проте дуже погано надходить тепло до шкіл, близько 15–20%.

Значно менше тепла сьогодні у житлових будинках отримують Печерський (14,6%), Деснянський (11,5%) та Голосіївський (16%) райони. Лікарні та дитячі садочки опалюються приблизно на 85%.

В Оболонському районі лише 9% житлових будинків та шкіл отримують тепло, проте дитсадки і лікувальні заклади опалюються на 90%.

Солом’янський район і досі залишається без тепла в житлових будинках. Але дитячі садки і школи там уже опалюють майже на 80%, чого не можна сказати про лікувальні заклади (18,2%)