Фіскали відремонтують підвал свого головного офісу у Києві за 56 млн грн

До кінця 2019 року в будівлі ДФС на Львівській площі, 8 мають відремонтують інженерні мережі та несучі конструкції підвалу 

За кошти, які будуть витрачені на цей ремонт головного офісу ДФС, можна побудувати з нуля дитячий садок на 115 місць

Державна фіскальна служба України 7 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «БК КБР» капітальний ремонт адміністративного будинку центрального апарату в Києві за 55,80 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro.

До кінця 2019 року в будівлі ДФС на Львівській площі, 8 мають відремонтують інженерні мережі та несучі конструкції підвалу зони А, Б, В, Е із гідроізоляцією покриття та благоустроєм. Гарантійний строк становить сім років.

За підсумковою відомістю без доставки і ПДВ, гарячекатану арматурну сталь А500С періодичного профілю діаметром 12 мм на 3,78 млн грн замовили по 19 958 грн/т. У відкритих джерелах її можна знайти на 20% дешевше – по 16 600 грн/т.

Ще 3,08 млн грн піде на полімочевину по 212 грн/кг. Її ринкові ціни починаються від 9,50 євро, або 283 грн/кг, що на третину дорожче від тендерної ціни.

Мастику «Ізол» невідомої марки на 2,01 млн грн купили по 25 грн/кг. У відкритих джерелах бітумно-полімерну мастику «ИЗОЛ» різних марок можна знайти по 13-17 грн/кг, що принаймні в півтора раза дешевше.

Ціни бетону, щебеню та піску відповідають ринку та іншим тендерам.

Ціна угоди на 10% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 62,32 млн грн.

Єдиним конкурентом було ДП «Сервісно-видавничий центр» ДФС, яке займається зокрема й будівництвом, причому ніхто не знижував ціну під час аукціону.

За кошти, які будуть витрачені на цей ремонт головного офісу ДФС, можна побудувати з нуля дитячий садок на 115 місць. Нагадаємо, за даними порталу «Є-Дата», будівельники Дніпропетровська ОДА перерахували ТОВ «Будмакс Компані» за будівництво дитсадка на 115 дітей у місті Підгородному 51,28 млн грн із коштовними сонячними панелями.