Главу Шевченківського району столиці рекламують з допомогою каналізації

1551.gov.ua

В численних листівках, розклеєних у лікарні, повідомляється, що каналізацію ремонтують «за сприяння» районного начальника

Адміністрація однієї із поліклінік Шевченківського району Києва обклеїла усі поверхи закладу повідомленнями про проведення ремонту каналізаційних систем. Роботи ведуться поблизу комплексу лікарняних споруд за адресою вул. Ризька,1 (приміщення міської лікарні №9).

Та замість того, аби відразу вибачитись перед хворими за незручності, адміністрація лікарні вирішила спочатку похвалити районне начальство, зокрема главу райадімістрації Олега Гарягу. У першому ж реченні в численних листівках, розклеєних у лікарні, повідомляється, що каналізацію ремонтують «за сприяння» районного начальника. Лише потім у пацієнтів перепрошують за незручності.

«До відома відвідувачів! За сприянням голови Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації Гаряги О.О. в будівлі по вул. Ризька, 1 проводяться ремонтні роботи каналізаційної системи. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація», - йдеться у тексті оголошення.

Виникає питання, яка ж істинна мета цього оголошення – попередити киян про розкопану дорогу та вибачитися за «тимчасові незручності» чи підкреслити хазяйновитість голови району та похвалити його?

Нагадаємо, раніше чиновники Шевченіквського району вже відзначились підлабузництвом, коли скористались сайтом державної адміністрації, аби опублікувати оду своєму начальнику Гарязі.

Як раніше повідомлялося, «Київенерго» почало гідравлічні випробування тепломереж у частині Шевченківського та Голосіївського районів в межах вул. Артема, Володимирській, Саксаганського, Б. Хмельницького, бул. Т. Шевченка та ін.

Випробування триватимуть з 7 до 21 червня. На цей час тимчасово припиниться гаряче водопостачання 573 житлових будинків, 10 дитсадків, 11 шкіл, 502 відомств і 21 лікувального закладу в Шевченківському районі; 100 житлових будинків, 7 дитсадків, 2 шкіл, 109 відомств і 3 лікувальних закладів – в Голосіївському.