Група молодиків розтрощила і пограбувала магазин біля вокзалу у Києві

Серед затриманих 25-річний киянин, раніше судимий за грабіж та нанесення тяжких тілесних ушкоджень

Правоохоронці затримали двох зловмисників, їх спільників розшукують

На вулиці Старовокзальній у Києві група осіб увірвалася до магазину, пошкодила майно та забрала товар. Інформацію про злочин негайно передали всім патрулям Києва. На місце направили слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Згодом дільничні офіцери поліції затримали двох підозрюваних. При поверхневому огляді у них виявили крадені речі з магазину. З камер відеонагляду слідчі вилучили відеозаписи, на яких зафіксовано злочин.

Правопорушниками виявилися 25-річний киянин, раніше судимий за грабіж та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Близько місяця тому він звільнився з місць позбавлення волі. Його 22-річна спільниця, киянка, раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася. Свою провину у скоєному вони не визнають. Працівники поліції розшукують їх спільників.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантам підозри та обрання міри запобіжного заходу. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.