Камінні зали, сауни, басейни: ТОП елітного житла в Києві (фото)

Резиденція на Печерську

На продаж виставлені шикарні будинки і квартири у столиці

За оцінками експертів, вартість нерухомості в Києві - одна з найвищих в Європі. У деяких випадках ціни досягають таких сум, за які цілком можна придбати віллу на березі Середземного моря або навіть власний острів в Греції.

Інформатор розглянув найдорожчі варіанти нерухомості в столиці.

Елітний особняк у Царському селі

Шикарний будинок VIP рівня розташована в елітному районі в Царському селі на Печерську. Будинок цегляний, триповерховий. У ньому 9 кімнат, а площа - 956,7 кв. м. В оголошенні зазначено, що в особняку дерев'яні двокамерні склопакети та мармурові підвіконня. Також зроблений ремонт з використанням матеріалів провідних світових виробників: вбудована кухня з технікою, басейн, сауна, 9 с/в, спортзал, кабінет, камінний зал, їдальня, гараж на два авто. Будинок знаходиться недалеко від «Парку Слави

Де: вулиця Редутна, 35

Ціна: 3 мільйони доларів

Трикімнатна квартира на Новопечерських липках

Автор продає дизайнерську 3-кімнатну квартиру. В оголошенні зазначено, що в квартирі сучасна кухня-вітальня, дві кімнати-спальні з вікнами в підлогу і балконом, 2 санвузли, гардеробна. Загальна площа - 117 квадратних метрів. Квартира повністю мебльована і укомплектована якісною технікою і сантехнікою. Житловий комплекс під охороною, є підземний паркінг, ландшафтний парк, Британська школа, ресторан, фітнес-центр з басейном, SPA-салон, тенісний корт, спортивні та дитячі майданчики. До метро «Дружби народів» 5 хвилин.

Де: вулиця Драгомирова, 11

Ціна: 510 тисяч доларів

Дім з виходом в Ботанічний сад

Як вказав автор оголошення, дана ділянка межує з Ботанічним садом - його хвіртка виходить в сад. У будь-який час можна гуляти і кататися на велосипедах, можлива домовленість з директором Ботсаду. Територія навколо будинку засіяна газонною травою, оформлена квітами і ландшафтними композиціями. На задньому дворі розташований фруктовий сад з плодоносними молодими деревами, зона барбекю, басейн з підігрівом і протитечією. Площа всіх будівель 930 квадратних метрів, житлова площа - 170. Сам особняк укомплектований ексклюзивними предметами меблів. У будинку є: кухня-їдальня з виходом до барбекю; вітальня; 3 спальні, кожна з яких з санвузлом і одна з них з гардеробом; кабінет; кімната-студія; кімната для занять; гардероб; кімната з домашнім кінотеатром. Окремий поверх відведений під зону відпочинку і дозвілля - там розташована сауна з кімнатою відпочинку, більярдна, винний льох, камінна кімната. На території гараж на 2 авто і гостьова стоянка на 2 авто.

Де: вулиця Мічуріна

Ціна: 3 млн 598 тисяч доларів

Квартира з видом на Дніпро

За словами автора, квартира знаходиться в самому кращому будинку Царського села. З вікон всіх чотирьох кімнат відкривається чудовий вид на Дніпро. Над плануванням і дизайном працювала група архітекторів. Інтер'єр в квартирі виконаний в класичному стилі. Метро «Печерська» в 3 хвилинах пішки. Зручна розв'язка в різних напрямках. Є 2 паркомісця в підземному паркінгу.

Де: вулиця Старонаводницька, 13а

Ціна: 850 тисяч доларів

Резиденція на Печерську

Особняк в центі Києва розташований поруч зі входом в Ботанічний сад. Загальна площа території 701,5 квадратних метра. Стіни будинку керамічні, вікна металопластикові та протиударні. Підлога - турецький мармур, іспанська плитка і паркет «палацовий Петербург». Двері в елітному житлі з дуба. Автор позиціонує нерухомість не тільки як для проживання, а й під консульство, апартаменти посла, представництво компанії.

Де: вулиця Тімірязєвська

Ціна: 5 мільйонів доларів