Киянин, щоб похизуватися перед співмешканкою, влаштував стрілянину на балконі

Під час огляду приміщення киянина правоохоронці виявили три пістолети з набоями 
Фото: Нацполіція

Правоохоронці виявили у киянина 200 грамів канабісу і зброю

До столичної поліції надійшло повідомлення, що сусіди чули постріли у будинку на вулиці Жукова у Києві. Прибувши на виклик, наряд поліції встановив, що на балконі чоловік використав зброю. Для відчинення дверей квартири задіяли працівників спеціального підрозділу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, під час огляду приміщення правоохоронці виявили 200 грамів канабісу, три пістолети з набоями та запал до гранати.

«Ми встановили, що киянин, 1978 року народження, імовірно, використав зброю, щоби похизуватися перед співмешканкою. Наркотики він зберігав для власного використання», - повідомив він.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Після проведення експертиз буде вирішуватися питання про повідомлення киянину підозри у вчинених правопорушеннях. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.