Киянин загримів до в’язниці за крадіжки обладнання ліфтів

Злочинець зламував замки на вхідних дверях до машинного приміщення ліфтів

Зловмисник скоїв понад 60 крадіжок обладння ліфтових шахт

Слідчі столичної поліції довели причетність киянина до серії крадіжок обладнання з ліфтових шахт на території Дніпровського району. Зловмисника засуджено до трьох років та трьох місяців позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Невідомий за допомогою викрутки пошкоджував серцевини замків на вхідних дверях до машинного приміщення. Там він знімав гальмівні ліфтові котушки і тікав.

Під час комплексу розшукових заходів оперативники затримали правопорушника. Ним виявився 35-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків та крадіжку. У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до скоєння 64 аналогічних злочинів у Дніпровському районі столиці. 

Вироком Дніпровського районного суду Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, чоловіка засуджено до трьох років та трьох місяців позбавлення волі. 

Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, приєднано невідбуту частину покарання попереднього вироку, а відтак чоловік проведе у в’язниці три з половиною роки.