Команда Scuderia Ferrari Формули-1 візьме участь у шоу в Києві

До Києва лише на один день завітає кваліфікаційний пілот команди Scuderia Ferrari Формули 1 Марк Жене

У суботу, 16 червня, на Контрактовій площі у Києві відбудеться незабутнє шоу за участю команди Scuderia Ferrari Формули-1

Спеціально для участі в ньому до столиці лише на один день завітає кваліфікаційний пілот команди Scuderia Ferrari Формули-1 Марк Жене, який з 2004 року бере безпосередню участь у підготовці гоночної техніки «гарцюючих жеребців» до виступів. 44-річний іспанець – один із найвідоміших тест-пілотів Формули-1. Саме завдяки його роботі на гоночних болідах Scuderia Ferrari втілюються нові ідеї та вдосконалюються вже відомі технології.

Тож усі охочі зможуть на власні очі побачити показові дрифти легенди. А ті, хто о 12:00 вже будуть на Контрактовій, зможуть отримати автограф Марка Жене та брендовані подарунки. Крім того, взявши участь у різноманітних змаганнях та конкурсах, в тому числі «Рикни як Ferrari», за правилами якого потрібно викласти у мережу Фейсбук власне відео з імітацією звучання двигуна Ferrari, можна виграти заїзди із Марком Жене на авто Ferrari.

Протягом всього дня на гостей також чекатимуть майстерні виступи професійних українських дрифтерів, шоу мото- і велобайків, битва діджеїв та шоу бітбоксерів. Відчути себе частиною справжньої піт-стоп команди Формули 1 зможе кожен охочий, взявши участь у змаганнях Pit Stop Challenge. Для маленьких відвідувачів передбачена дитяча розважальна зона з цікавими активностями та унікальним аквагримом.

У декількох ексклюзивних фотозонах, які присвячені Формулі-1 та ScuderiaFerrari, можливо буде зробити яскраве селфі, а ще виграти заїзд на Ferrari із Марком Жене.

Музичною родзинкою шоу стане зірковий концерт за участю гуртів Epolets та «Без обмежень».