На Позняках молодик відібрав у дідуся пенсію

Грабіжника затримали у супермаркеті неподалік скоєння злочину
Фото: Нацполіція

Грабіжнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі

На проспекті Григоренка у Дарницькому районі столиці 35-річний чоловік пограбував дідуся.

67-річний пенсіонер розраховувався у аптеці за ліки, і зловмисник помітив у сумці гроші. Після того, як літній чоловік вийшов на вулицю, правопорушник пограбував його. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, потерпілий намагався забрати свої гроші у зловмисника, однак той з місця події втік.

«Ми дізнались, що дідусь у цей день отримав пенсію, після чого пішов до аптеки купувати ліки. Пенсіонер описав нам зовнішність грабіжника, якого ми затримали у супермаркеті неподалік», - повідомив він.

Встановлено, що 35-річний зловмисник – місцевий мешканець, який раніше затримувався за вчинення майнових злочинів. За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція цієї статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.