На столичному вокзалі жінку пограбували перед відправленням потягу до Польщі

Затриманий на вокзалі грабіжник
Фото: Нацполіція

Правоохоронці швидко затримали грабіжників на виході із території вокзального комплексу

До чергової частини столичної поліції надійшла інформація про грабіж на вокзалі станції Київ-Пасажирській. Пасажирка мала їхати у Варшаву, але позбулася своїх речей. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Потерпіла розповіла працівникам карного розшуку, що на східцях до платформи відчула, як хтось хапає її сумку. Коли повернулася, побачила невідомих, які почали тікати. Жінка відразу виявила відсутність мобільного телефону, гаманця та документів.

Правоохоронці швидко затримали на виході із території вокзального комплексу описаних громадян. У одного із них – 32-річного уродженця Закарпаття – вилучили речі потерпілої, повідомив начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку столичної поліції Віталій Отрудько.

«Між грабунком і часом відправлення поїзду минуло лише кілька хвилин. Ми встигли опитати потерпілу, повернути їй документи, телефон і гаманець. Згодом на одній зі станцій, де зупинявся потяг, жінка написала офіційну заяву до поліції, яку обласні колеги передали до Солом’янського управління київської поліції», - додав він.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.