Невідомі жбурнули каміння в аварійну бригаду «Київтеплоенерго»

Заміна лобового скла екскаватора обійдеться у близько 18 тис. грн

Розбито лобове скло екскаватора, через що аварійна бригада була змушена призупинити свою роботу

Під час ліквідації аварії на тепломережі невідомі пошкодили спецтехніку аварійної бригади КП «Київтеплоенерго». Інцидент стався 22 жовтня о 23:45 в одному із житлових масивів Києва за адресою: пров. Бехтерівський, 10.

У цей час за адресою працювала аварійна бригада «Київтеплоенерго», щоб відновити мешканцям навколишніх будинків гаряче водопостачання та включити опалення. Спеціалісти  «Київтеплоенерго» працюють у цілодобовому режимі.

Невідомі жбурнули в аварійну бригаду каміння. На щастя, ніхто із працівників та перехожих не постраждав. Утім, розбито лобове скло екскаватора, через що аварійна бригада була змушена призупинити свою роботу. Була викликана слідчо-оперативна група поліції та складено протокол, повідомляє прес-служба КМДА.

Варто зазначити, що нові екскаватори, які нещодавно придбали для комунального підприємства за кошти міської громади, коштують понад 3 млн грн за одиницю. Тепер екскаватор потребує ремонту й не може бути задіяний в усуненні пошкоджень мереж: заміна лобового скла обійдеться у близько 18 тис. грн.

Ремонтні роботи за адресою: пров. Бехтерівський, 10 відновлені вранці 23 жовтня.

Станом на сьогодні ліквідація пошкодження за цією адресою завершується. Теплоенергетики замінили більше трьох метрів зношеного трубопроводу. Вже найближчим часом споживачам відновлять гаряче водопостачання та ввімкнуть опалення.

Як повідомлялося, у жовтні у Києві було ліквідовано понад 800 аварійних пошкоджень на тепломережах.