Оперативники затримали на Оболоні чоловіка з розфасованими наркотиками

У чоловіка виявили 29 поліетиленових згортків із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору
Фото: Нацполіція

Затриманий - 34-річний мешканець Житомирської області

Під час відпрацювання території Солом’янського району співробітники оперативно-пошукового відділу столичної поліції на вулиці Борщагівській затримали чоловіка, у кишені якого виявили пакети із невідомою речовиною. Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За словами начальника оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталія Отрудька, у ході поверхневого огляду правоохоронці виявили 29 поліетиленових згортків із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на канабіс.

«Вилучене направили на відповідну експертизу, а чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – 34-річний мешканець Житомирської області, до кримінальної відповідальності раніше не притягувався», - сказав він.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.