П’яний бездомний киянин кинувся з ножем на демобілізованого військового

Столичні поліцейські затримали чоловіка, який вдарив ножем демобілізованого військовослужбовця, повідомили у відділі комунікації ГУНП у місті Києві.

Дільничні інспектори Святошинського управління поліції столиці приїхали за викликом про ножове поранення. На місці з’ясували, що чоловік без постійного місця мешкання пиячив із двома подругами біля одного з ринків району. Одна з цих жінок вирішила попросити цигарку у незнайомого чоловіка, який у затінку будови заховався від сонця і вирішив трохи перепочити. Раптово п’яний чоловік, не пояснюючи причину, дістав зі свого рюкзака ніж, вдарив опонента та спробував втекти з місця скоєння злочину.
Лікарі швидкої медичної допомоги забрали потерпілого до медичного закладу, а ніж довелося виймати хірургам на операційному столі. 39-річний чоловік перебуває у лікарні. І це вже не перше його поранення. Саме з цієї причини його було демобілізовано із зони АТО.
Правоохоронці опитали свідків та очевидців події. Компаньйонки затриманого пояснили, що причиною правопорушення стали банальні ревнощі.

42-річного зловмисника затримали дільничні інспектори поліції. Слідчим відділом столичної поліції відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Підозрюваний, з його слів, раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, однак цю інформацію перевіряють правоохоронці. Згідно із санкцією статті, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Джерело: 7 днів