Ремонт на станції метро «Святошин»: як просуваються роботи (фото)

З одного боку платформи прикріплені великі літери назви станції
Фото: 44.ua

Ремонт на станції має завершитися до кінця 2018 року

У Києві на станції метро «Святошин» тривають ремонтні роботи. Пасажири вже наочно можуть побачити зміни.

Так, з одного боку платформи прикріплені великі літери назви станції. Також триває плиткове облицювання стін платформної частини.

З видимих змін також можна відзначити ремонтні роботи освітлення, де встановлять енергозберігаючі лампи, і оновлення колон на станції. При цьому зараз на станції відсутні будь-які довідкові карти метро або покажчики, завдяки яким багато людей, які нечасто використовують метро для пересування, могли легко знайти потрібну станцію.

На станції до кінця року хочуть встановити 5 ліфтів, обладнати нову гранітну підлогу з тактильною плиткою для маломобільних груп населення, навігацію і встановити дверні групи. Крім цього, встановлять систему пожежної безпеки та автоматику для пропуску пасажирів. А після закінчення ремонту у вестибюлі №1 та благоустрою території планується виконати ремонт у вестибюлі №2.

Нагадаємо, ремонт на станції метро «Святошин» у Києві почався в лютому 2018 року. Планувалося, що роботи закінчаться у жовтні цього року, проте в план внесено зміни. Тепер, за даними Департаменту транспорту, капітальний ремонт закінчиться 31 грудня 2018 року.